Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELVEDERE HOTEL


Descriere

Hotelul Belvedere se află la 3 km sud de satul Benitses. Aeroportul Corfu se află la aproximativ 15 km de hotel. Hotelul este situat vis a vis de o plajă cu pietriș din satul Agios Ioannis și are vedere la Marea Ionică. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber. Camerele oferă aer condiţionat, TV prin satelit şi mini-frigider. Baia privată este dotată cu o cabină de duş şi uscător de păr. Restaurantul hotelului are vedere la piscină şi serveşte diverse preparate culinare. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un bar,la barul de la piscina oaspetii hotelului pot savura băuturi şi au la dispoziție șezlongurile şi umbrelele gratuite. Recepția are program nonstop și oferă informații cu privire la atracțiile locale, printre care orașul Corfu, aflat la 16 km. La un cost suplimentar, oaspeții au la dispoziție un colț de internet.

Localizare:

Hotelul Belvedere este situat in statiunea Agios Ioannis, aflata in partea sudica a statiunii Benitses si ofera o priveliste superba asupra marii si a muntelui. Este situat la 16 km distanta fata de capitala insulei si la 17 km fata de aeroport.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de 170 camere, ce au fost renovate in 2011. Facilităţile şi serviciile oferite de Belvedere Hotel asigură un sejur plăcut pentru oaspeţii săi. Facilităţile de top de la acest hotel includ restaurant, centru de afaceri, închirieri biciclete, tururi, room service 24 de ore, parcare.

Piscina: Hotelul dispune de o piscina cu apa sarata – sezlonguri si umbrele gratuit.

Activitati/Divertisment: Sporturi nautice, scufundari, serviciu de inchirieri biciclete  - sunt contra cost.

Facilitati camere:

Majoritatea camerelor au vedere la mare, piscina sau la munte si sunt dotate cu AC (contra cost), TV satelit, minifrigider, cabina de dus si cada proprie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Room Service
Piscina exterioara
Parcare
Sala de conferinta
Recepție 24h