Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul are aspectul unui satuc specific insulei Corfu, imbinand cu succes stilul traditional cu luxul unui hotel de 5 stele. Acest complex cuprinde 18 resorturi micute, cu doua etaje, cu o arhitectura unica regasita in multitudinea arcadelor folosite pentru a da o nota de unicitate cladirilor.

Localizare

Apollo Palace este localizat la 100 m distanta fata de plaja cu nisip si pietricele, la 200 m de centrul statiunii Messonghi si la 500 m de statiunea Moraitika.

Facilitati hotel

Complexul este format din cladirea principala si bungalow-uri. Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant A-la-carte, bar, terasa, parcare.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, telefon, TV satelit, seif, minibar, aer conditionat, balcon/terasa.

Activitati/Divertisment

Pentru cei pasionati de sport hotelul pune la dispozitia lor teren de tenis, tenis de masa, volei si baschet, gimnastica, lectii de dans, aqua aerobic, sporturi nautice, programe de animatie.

Facilitati copii

Cei mici vor avea la dispozitie loc de joaca si miniclub.

Piscina

Hotelul dispune de 2 piscine exterioare cu sezlonguri si umbrele, si, pool-bar.

Plaja

Contra cost – sezlonguri si umbrele la plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie