Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALMARE BEACH Shotel


Descriere

Hotelul Almare Beach oferă cazare în Kokkíni Khánion, la doar câţiva metri de mare. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la piscina şi la restaurantul proprietăţii partenere, situată la aproximativ 40 de metri. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Localizare

Oraşul Heraklion este la 11 km de Hotelul Almare Beach, iar Hersonissos se află la 13 km. CretAquarium este la 3 km, iar la aproximativ 10 minute de mers cu maşina se găseşte un teren de golf. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la 7 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la piscina şi la restaurantul proprietăţii partenere, situată la aproximativ 40 de metri. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Facilitati Camere

Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie