Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANESIS BLUE BOUTIQUE


Descriere

Situat în Hersonissos, Anesis Blue Boutique Hotel este aproape de plajă, la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de Aquaworld Aquarium și Sarakino.

Localizare

Modernul hotel Anesis Blue Boutique este situat la doar câţiva paşi de centrul oraşului Hersonissos şi de plajă. De asemenea, în apropiere se găsesc satele tradiţionale Koutouloufari şi Piskopiano. Aeroportul Internaţional Heraklion este la 25 km.

Facilitati Hotel

Hotelul beneficiaza de receptie 24 de ore, salon, lift, camera pentru bagaje, acces la Wi-Fi, restaurant tip bufet, bar la piscina, piscină în aer liber, piscină pentru copii, terasă cu şezlonguri.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, internet Wi-Fi, seif (contra costi), televizor satelit, frigider, fierbator, baie proprie cu dus, uscator de par, balcon.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.anesisbluehotel.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.