Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HELIOS SPA & RESORT


Descriere

Helios Spa Hotel este unul dintre hotelurile cu cele mai interesante arhitecturi din Nisipurile de Aur, cu facilitati multiple, conditii excelente de cazare si se mandreste cu cel mai mare si mai modern centru Spa din toata statiunea.

Descriere :

Helios Spa & Resort este unul dintre hotelurile cu cele mai interesante arhitecturi din Nisipurile de Aur, cu facilitati multiple, conditii excelente de cazare si se mandreste cu cel mai mare si mai modern centru Spa din toata statiunea.

Localizare :

Hotelul Helios Spa este pozitionat la cca 450 de metri de centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 200 de metri de plaja si la 150 de metri de Aqua Park.

Website:

http://www.heliosspahotel.com/

Facilitati hotel:

Helios Spa & Resort dispune receptie, lobby bar, bar & grill, de restaurant, a-la-carte restaurant, club de noapte, terasa, magazine, club si spatiu de joaca pentru copii, piscina interioara, 2 piscine exterioare, sauna, baie turceasca, sala de conferinte, teren de tenis, volei, baschet, teren de fotbal, casa de schimb valutar, salon de infrumusetare, sala fitness solar si parcare.
Centrul Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic ofera numeroase tratamente, cum ar fi: tratamente cosmetice, wellness, dermatologice, balneologice, recuperare medicala, psihoterapie, programe antistres, terapie cu laser, acupunctura, masaj terapeutic, reflexologie, terapie cu ultrasunete, tratament cu infrarosu, tratamente cu parafina si namol, tratamente cu ciocolata si vin, tratamente cu argint, aur si platina si multe alte proceduri.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate baie moderna cu uscator pentru par, fotoliu extensibil, birou, aer conditionat, minibar, TV satelit, telefon si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie