Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anthimos.


Descriere

Anthimos**** va pune la dispoziie 9 camere cu pat matrimonial, 2 camere twin si 2 apartamente Senior (fiecare apartament este compus din 2 camere cu pat matrimonial i living).

Camerele elegante, dotate cu mobila din lemn masiv de nuc, TV LCD cu programe prin cablu / satelit, minibar, seif, conectare internet, climatizare contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. Camerele de baie, spaioase i echipate cu cabina de du, uscator de par, halate de baie i papuci stau la dispoziia oaspeilor.

Anthimos**** dispune de o piscina si un jacuzzi in aer liber, deschise in timpul sezonului estival, loc de joaca pentru copii, oferind totodata si alte servicii de agrement .

Anthimos**** ofera un etaj executiv, cu un centru de afaceri, format din 2 sali de conferina si un foyer:
- Sala Felix - suprafaa 84 m, configurabila (banchet, sala de clasa, teatru, receptii, consiliu, forma U), capacitatea 70 locuri
- Sala Belvedere - suprafaa 35 m, configurabila (banchet, sala de clasa, teatru, recepii, consiliu, forma U), capacitatea 30 locuri
- Foyer - suprafaa 58 mp

Facilitati (incluse):
- Conexiune internet
- Whiteboard
- Flipchart
- Sistem audio-video
- Serviciul de protocol (cafea, ceai, suc, apa)
- Laptop
- Videoproiector

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.