Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ana Hotels Sport Poiana Brasov


Descriere

Destinaţie la înălţime:
Aflat în inima munţilor, la baza pârtiilor de schi din moderna staţiune Poiana Braşov, Ana Hotels Sport este o relaxantă destinaţie de vacanţă în orice anotimp și o locație privilegiată pentru evenimente. Descoperă fascinanta Transilvanie, cu oraşul medieval Braşov, celebrul Castel Bran şi Castelul Peleş, fostă reşedinţă regală, la câţiva kilometri distanţă.

Eleganţa nobilă şi naturală:
Cu o spectaculoasă panoramă asupra staţiunii, camerele cu balcon împletesc atmosfera caldă a stilului bavarez cu noul design ultra-modern. Descoperă spaţioasele camere King Deluxe sau răsfaţă-te în jacuzzi în decorul exclusivist cu acces spre living al apartamentelor prezidenţiale. Gustă magia deliciilor culinare la Restaurantul Altitude şi retrage-te la lobby bar sau în ambianţa intimă de la Oxygen Lounge pentru a savura un ceai sau o bautura racoritoare.

Sport, relaxare şi răsfăţ:
Ana Hotels Sport este o elegantă destinaţie de ski-in/ski-out, la câţiva paşi de pârtia Bradul. Bucură-te de cel mai mare domeniu schiabil din România şi de provocarea sporturilor de iarnă alături de instructorii Ana Ski School, cea mai premiată şcoală de schi din regiune. Peisajul hibernal devine vara paradisul verde al pasionaţilor de drumeţii montane şi nordic walking. După o aventură în inima munţilor, relaxează-te la Sport Spa, la piscina interioară sau în ineditul Hot Tub exterior.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Lift
Saună
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Loc de joacă la interior
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Șemineu interior
Acces pe baza de card
Seif
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Alarmă
Alarmă fum
Room Service
Facilități persoane cu dizabilități
Piscină
Jacuzzi
Facilități Spa
Meniu copii
bancomat
sală de fitness

Locatie