Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avis Boutique


Descriere



Avis Boutique Hotel Bucuresti se afla la 3 minute de mers pe jos de Aeroportul Baneasa si la 7 minute cu masina de Aeroportul International Henri Coanda.

Hotelul este renovat si modernizat, situat la 5 minute cu masina de centrul RomExpo, fiind o baza perfecta pentru oamenii de afaceri. In plus, are o sala de conferinte cu 50 de locuri.

Camerele de la Avis Boutique Hotel Bucuresti includ aer conditionat, WiFi gratuit, minibar, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, telefon cu linie internationala si cutie de valori. Baia este dotata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Oaspetii pot savura preparate internationale delicioase la restaurantul Hotelului Avis. Acesta are 40 de locuri in interior si 20 de locuri pe terasa fermecatoare in aer liber.

Centrul orasului Bucuresti se afla la 10 minute de mers cu masina. Oaspetii pot beneficia de un serviciu de transfer cu autobuzul de la/la aeroport, pe baza de rezervare prealabila si la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.