Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CENTRAL

Descriere

Hotelul Central 3* este situat chiar in mijlocul superbului parc din centrul orasului Calimanesti, cu acces direct din drumul European E 81, pe malul drept al Oltului. A fost complet renovat in anul 2012, pastrandu-se arhitectura originala a vechiului amplasament. La ora actuala se poate considera ca Hotelul Central 3* are cea mai moderna baza de tratament din zona. !! In pachetul de 5 nopti sunt incluze: 2 proceduri/zi, 5 zile de tratament.
Localizare:

Hotelul Central 3* este situat chiar in mijlocul superbului parc din centrul orasului Calimanesti, cu acces direct din drumul European E 81, pe malul drept al Oltului.

Facilitati hotel:

Hotelul detine 105 camere duble si 40 camere single, ascensor, cabinet medical, restaurant, bar de zi, terasa, baza de tratament, sala de agrement, teren de fotbal, spalatorie, curatatorie, servicii masaj, seif, biblioteca, parcare, baza de tratament proprie.

Facilitati camere:

Camerele hotelului, complet renovate, sunt echipate cu bai proprii cu dus, TV, frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.