Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ORIZONT

Descriere

Situat la marginea oraşului Călimăneşti, Hotelul Orizont oferă camere cu acces Wi-Fi gratuit. Hotelul are un restaurant unde veţi putea gusta preparate româneşti şi internaţionale, precum şi o saună unde vă veţi putea relaxa. Centrul oraşului Călimăneşti este la 1 km. !! In pachetul de 5 nopti sunt incluze: 2 proceduri/zi, 5 zile de tratament. In pachetul de 3 nopti sunt incluse: 2 zile de demi-pensiune, 1 masa festiva, acces la piscine/saune/sala de sport, 2 proceduri de tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere facial/cosmetica serviciilor sunt orientative).
Localizare:

Râmnicu Vâlcea este la 15 km, iar Păuşa este la 1,5 km de hotel.

Facilitati hotel:

Hotelul Orizont oferă camere cu acces Wi-Fi gratuit. Hotelul are un restaurant unde veţi putea gusta preparate româneşti şi internaţionale, precum şi o saună unde vă veţi putea relaxa. Centrul oraşului Călimăneşti este la 1 km. Hotelul Orizont are o mică sală de sport. La cerere se oferă tratamente de spa şi masaje. La hotel există o terasă cu un teren de joacă, precum şi o sală de joacă în interior. Există parcare privată gratuită la hotel.

Facilitati camere:

Toate camerele au televizor şi baie cu duş. Suitele au o cameră de zi separată cu o canapea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.