Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATRIUM BOUTIQUE


Descriere



Atrium Hotel Boutique City Center Cluj este situat intr-o zona rezidentiala din Cluj-Napoca, la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului si la 10 minute de mers cu masina de aeroport. Hotelul ofera o parcare privata gratuita si acces gratuit la internet WiFi.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin cablu, cutie de valori, minibar si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite.
Restaurantul Atlas Bistro serveste bauturi delicioase si cocktailuri, fiind locul ideal pentru relaxare in compania prietenilor, dupa o zi lunga.
Centrul istoric al orasului Cluj-Napoca este la 1 km, iar Gradina Botanica este la 2,3 km. Gara se afla la aproximativ 3,8 km, iar Aeroportul International Avram Iancu este la 7 km.

Centrul istoric al orasului Cluj-Napoca este situat la 1 km, iar Gradina botanica se afla la 2,3 km. Gara se afla la aproximativ 3,8 km, iar Aeroportul International Avram Iancu este la 7 km.










Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.