Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Stefania


Descriere

Hotelul Stefania, amplasat in centrul statiunii litorale Costinesti, intr-un spatiu linistit, la doar 200 de metri de Marea Neagra, ofera servicii si dotari de inalta calitate pentru turistii care prefera sa petreaca un concediu placut pe litoralul romanesc.

Hotelul Stefania este clasificat la 3***

Hotel 3*** – 40 camere duble cu dotari de 3 stele

Hostel 3*** - 40 camere duble cu dotari de 3 stele

Camerele hotelului de 3*** dispun de dotari superioare: au o suprafata de 24mp, sunt complet mochetate, mobilate modern, dispun de aer conditionat, televizor, frigider, internet, vedere spre est (etajele superioare au vedere la mare), balcon, baie utilata la standarde moderne, uscator de par.

Nefiind cu nimic mai prejos in ceea ce priveste curatenia si calitatea serviciilor, camerele hostelului de 3*** au o dimensiune de 20 mp, sunt complet mochetate, sunt dotate cu televizor, frigider, au balcon si baie proprie complet utilata. O parte din camerele hostelului au disponibil aer conditionat.

Turistii hotelului Stefania se pot bucura de un restaurant elegant, spatios, dotat cu aer conditionat si mobilier modern, dar si de terasa acoperita, ideala pentru petrecerea zilelor toride de vara.

Hotelul dispune de sala de conferinte dotata cu aer conditionat si aparatura specifica.

Restaurantul, alaturi de terasa acoperita, asigura cerintele necesare organizarii de evenimente deosebite. Spatios si elegant, cu o capacitate de 240 de locuri, dotat cu aer conditionat si mobilier modern, reprezinta locatia ideala pentru sarbatorirea casatoriilor, botezurilor, zilelor de nastere sau a altor evenimente importante.

Clientii se pot bucura si de terasa descoperita, avand o capacitate de 60 de locuri, ideala pentru cei care prefera sa sarbatoreasca in aer liber. In completare, varietatea specialitatilor din bucataria internationala asigura acoperirea oricarei preferinte din partea clientilor nostri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Wi-Fi
Recepție
Sală conferință
Aer condiționat

Locatie