Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Marina Royal Palace este poziționat pe malul mării, oferind o panoramă uimitoare a apelor albastre și a cerului senin, cu liniștea întreruptă doar de sunetul melodios al valurilor. Este considerat cel mai luxos hotel din întregul complex Duni, oferind cazare în camere confortabile și elegante. Cu o gamă variată de servicii de înaltă calitate, hotelul creează o oază de relaxare și liniște pentru oaspeții săi.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă variată de facilități pentru confortul oaspeților săi, incluzând 5 restaurante, diverse baruri, o cafenea, un cocktail bar, club de noapte, crama, săli de biliard, piscine exterioare, 2 săli de conferințe, 7 terenuri de tenis, tenis de masă, tir cu arcul, terenuri de volei și fotbal pe plajă, un centru Spa, facilități de divertisment precum darts și programe de animație atât ziua cât și seara, un amfiteatru, sesiuni de gimnastică, servicii de spălătorie, curățătorie și călcat, un loc de joacă pentru copii, servicii de baby-sitting, transferuri, acces la internet și facilități de parcare. Serviciile suplimentare disponibile contra cost includ accesul la centrul SPA, utilizarea sky bar-ului cu băuturi de import, închirierea sălilor de conferințe și utilizarea serviciului Wi-Fi.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, TV prin satelit, telefon, minibar, seif (disponibil contra cost), baie cu cadă/duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie