Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EuroPark Fundata

Descriere

Conceput ca un resort complex, incare te poti relaxa si bucura de cele mai apetisante preparate culinare,locatia noastra te va surprinde si prin activitatile outdoor. Vei avea parte deaventura si te vei bucura de frumusetea neatinsa a locului, fiind, in acelasitimp, aproape de cele mai iubite atractii turistice pe care le ofera munteleromanesc. Resort EuroPark Fundata este locul ideal de cazare pentru vacante lamunte in orice anotimp: liniste si relaxare, restaurant, team building,evenimente, petreceri sarbatori.
Comuna Fundata din Judetul Brasoveste situata la cea mai mare altitudine din Romania (1360 de metri) si estestrajuita de Muntii Bucegi, pe de-o parte, si de Muntii Piatra Craiului, pecealalta parte facand parte totodata din culoarul Rucar - Bran si aflandu-se invecinatatea localitatilor Moeciu, Bran, Zarnesti, Rasnov, PesteraDambovicioarei.
Aici este cel mai curat aer dintara, lucru dovedit de o statie meteo, aflata chiar in varf de munte, caremasoara puritatea aerului. O simpla plimbare va va incarca cu energie si vetisimti imediat efectele aerului curat.
Repartizate in cinci cladiridistincte din cadrul aceluiasi resort, cele 37 de camere ale resortului teasteapta, sa te bucuri de confortul si atmosfera primitoare a fiecareia dintreele.

Adaugam mai jos cateva informatiiutile pentru oaspeti:
Adresa: strada principala 219 B, satFundatica comuna Fundata, judetul Brasov
Ore de check-in: intre 16:00 si21:00
Ore de check-out: intre 09:00 si12:00
Program restaurant: 08:00 / 22:00,ultima comanda 21:30
Program zona SPA: intre orele11:00-20:00
Micul dejun se serveste intre orele08:00 - 10:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.