Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Gallant Sibiu


Descriere

Locatie aproape de centru – la un pret corect!

Capacitatea hotelului este de 62 de locuri in 8 camere triple, 13 camere twin si 6 camere duble , care se pot utiliza si in regim de single.


Restaurantul hotelului este locul in care puteti sa incepeti ziua cu un mic dejun sanatos, avand o gama variata de preparate din carne, branzeturi, lactate, fructe proaspete, cereale si produse de patisserie.


Hotel-Restaurant Gallant este destinaţia ideală atât pentru turistii care doresc sa petreaca un sfarsit de saptamana minunat in Capitala Culturala 2007 - Sibiu, cat si pentru cei aflati in tranzit. Amplasat intr-o zona rezidentiala de case vechi a orasului, in imediata apropiere a Parcului Sub Arini, la 15 minute de mers pe jos de centrul istoric si la o distanta de 2,5 km de Aeroporul International Sibiu


Toate camerele dispun de TV cu canale prin cablu şi minibar.


Va asteptam sa savurati din preparatele noastre, care sunt atat cu specific national, cat si international, la preturi accesibile, zilnic intre orele 12:00-23:00.


In restaurantul nostru va oferim o atmosfera familiara si suntem flexibili cererilor clientilor nostri.


Capacitatea Restaurantului Gallant este de 100 de locuri in salon, iar separat celor ce doresc o masa intima, restaurantul ofera un salonas de 25 locuri .


- Nunti


- Botezuri


- Petrecere corporate,


- Petrecere tematica,


- Banchet de absolvire


- Aniversari

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Terasă
Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Sală conferință
Parcare pe stradă
Aer condiționat
Seif
Fumatul interzis

Locatie