Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REPUBLIQUE BOUTIQUE HOTEL


Descriere

Republique este o proprietate situata in apropiere de numeroase zone de atractie din orasul transilvanean Sibiu, fosta capitala europeana a culturii in anul 2007, oferind ocazia de a cunoaste patrimoniul sasesc. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la internet WiFi.
Camerele de la Republique au aer conditionat, minibar, birou si baie privata. De asemenea, fiecare camera include TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Anumite unitati de cazare ofera vedere la gradina.
Oaspetii au acces la o gradina comuna, iar la cativa pasi pot gasi numeroase restaurante din centrul orasului. Aceasta proprietate are si depozit de bagaje.
Muzeul National Bruckental este la 800 de metri, iar Turnul Sfatului se afla la aproximativ 900 de metri de proprietate. Complexul National Muzeul Astra se gaseste la aproximativ 6 km. Aeroportul International Sibiu este la doar 5 km de Republique. Proprietatea ofera parcare contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.