Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARCA LUI NOE

Descriere

Oferind vedere panoramica la Muntii Bucegi, Hotelul Arca lui Noe se afla in apropiere de Manastirea Sinaia si Castelul Peles. Oaspeti au la dispozitie o piscina interioara si o sauna.
Holul si interiorul proprietatii este decorat frumos, cu detalii din lemn pretios si marmura. Hotelul Arca lui Noe se afla in statiunea montana Sinaia de pe Valea Prahovei. Restaurantul sau cu tavan inalt si candelabre impresionante ofera mese sofisticate.
Oaspetii pot savura preparate traditionale armenesti delicioase si mancaruri din bucataria internationala, alaturi de o selectie generoasa de vinuri.
Sala de conferinte este dotata cu facilitati audio si video moderne, fiind disponibila pentru orice tip de eveniment privat sau profesional.
FACILITATI :
PISCINA , SAUNA, numai pentru clientii hotelului - gratuit.
Acces la GRADINA DE VARA, numai pentru clientii hotelului - gratuit.
PARCARE MONITORIZATA cu camere de luat vederi, bariera - gratuit.
Conexiune la internet prin cablu si wireless acoperit 100% in cadrul complexului - gratuit.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.