Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Cumpatu se afla in Sinaia, la 3 km de castelele Peles si Pelisor si de telecabina si telegondola catre partiile de schi Valea Dorului, Valea lui Carp si Valea Soarelui. Hotelul are vedere la Muntii Bucegi sau la paduri, WiFi public gratuit si parcare gratuita.
Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si seif. Baile private sunt dotate cu halate de baie, papuci, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Hotelul Cumpatu are parc de aventura cu tiroliana, trasee de catarare in copaci si traseu in copaci de nivel usor. Oaspetii proprietatii beneficiaza de reducere la tariful de intrare. Copiii pot sa se joace in camera de joaca interioara sau in aer liber, cu animale de companie mici. La un cost suplimentar, sunt disponibile servicii de masaj.
Restaurantul serveste mancaruri din bucataria romaneasca si internationala. Oaspetii isi pot incepe ziua cu micul dejun tip bufet servit in fiecare dimineata.
Serviciul de transfer de la gara din Sinaia, aflata la 4 km, este disponibil la un cost suplimentar. Partiile de schi pentru incepatori din Valea Dorului si partiile de schi pentru avansati din Valea lui Carp si Valea Soarelui sunt la aproximativ 10 km de Cumpatu. Brasov este la 41 km

. - Taxa Salvamont nu este inclusa in tariful camerei si este in valoare de 6 Lei/persoana/sejur, conform HCL 201/19.12.2019;
- Taxa de Promovare turistica a localitatii Sinaia nu este inclusa in tarif si este in cuantum de 2 % din tariful de Cazare, exclusiv TVA pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL 201/19.12.2019

Tarifele Pachetului de Paste includ :
- 3 sau 4 nopti de cazare cumic dejun bufet; atelier de vopsit/incondeiat oua; vanatoare de oua indimineata de Paste;
- primirea traditionala dinnoaptea de Inviere (ou rosu, cozonac si vin rosu);
- Dejun festiv in ziua dePaste - 02 mai 2021;
- 1 bilet/camera la Tombolacu premii;










Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.