Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMALTHIA BEACH RESORT


Descriere

Complexul Amalthia Beach este situat favorabil, chiar lângă plaja cu nisip din Agia Marina, la 9 km vest de Chania. Facilităţile includ un centru spa şi de fitness. Camerele standard sunt nerenovate, cele deluxe sunt renovate. Fabulos 8.9 Booking.com

Localizare

Complexul Amalthia Beach este situat favorabil, chiar lângă plaja cu nisip din Agia Marina, la 9 km vest de Chania.

Facilitati Hotel

Piscina are o secţiune pentru adulţi şi una pentru copii, precum şi un loc de joacă. Pe plajă sunt disponibile şezlonguri şi umbrele de soare.

Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness al proprietăţii. La un cost suplimentar, se oferă diverse tratamente şi terapii spa.

Chiar lângă piscină există o tavernă minunată, aflată chiar pe plajă. Oaspeţii se pot bucura de atmosfera deosebită a acestui centru al vieţii locale.

Facilitati Camere

Hotelul detine 68 camere. Toate camerele  sunt dotate cu mini-bar, baie cu cada, balcon, TV, telefon direct, uscator de par, aer conditionat, seif, acces wi-fi. Suitele au si un TV LCD in camera de zi, dormitor separat de camera de zi, baie cu dus(cabina de sticla) si cada.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie