Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE HORIZON APARTMENTS

Descriere

Construit la 100 de metri de plaja de nisip Bali, între Heraklion și Rethymnon, oferă confort, relaxare și autonomie. În facilitățile sale recent renovate veți găsi studiouri și apartamente spațioase și de bun gust, ideale pentru familiile și grupurile care doresc să se bucure de vacanță fără restricții, într-un mediu liniștit și prietenos.

Blue Horizon Apartments se află la 32,2 km de orașul plin de viață Rethymno. Situl arheologic Knossos se află la 32 km, iar Aeroportul Heraklion este la 46,7 km.

Facilitati hotel

Hotelul are o piscină pentru cei mici și mari, snack bar la piscină, mini market, parcare, acces ușor la plajă și bar pe plajă, apartamente complet echipate cu chicinetă, living, terasă și baie, precum și toate facilitățile și serviciile moderne care vă vor face șederea de neuitat. Barul de la piscină servește băuturi răcoritoare și mese ușoare pe tot parcursul zilei. Un mini-market este situat în mod convenabil la fața locului. Diverse taverne se află la 46 m distanță. În zonele publice este disponibil Wi-Fi gratuit.

Facilitati camera

Studiourile și apartamentele includ o chicinetă cu frigider, cuptor cu microunde, ceainic electric și aparat de cafea. Fiecare camera este dotata cu aer condiționat, un seif și o mică zonă de luat masa. Unele oferă vedere la piscină, la grădină sau la munte.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie