Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Address Downtown Dubai


Descriere

Address Downtown are înălțimea de 302 metri și 63 de niveluri și este un punct de atracție de lux, situat chiar în centrul zonei Downtown Dubai. Hotelul oferă vedere directă la Burj Khalifa și spectacolul zilnic al Fântânilor Dubai (cel mai înalt spectacol de muzică și apă din lume) și acces la The Dubai Mall (cel mai mare centru comercial din lume) prin intermediul unei pasarele.

Localizare

Situat chiar în centrul zonei Downtown Dubai.

Facilitati Hotel

Cele 9 restaurante deosebite servesc o gamă de mâncăruri asiatice și din America Latină și specialități locale din Orientul Mijlociu. Barul Neos situat la etajul 63 are vedere la orașul Dubai și Fântânile Dubai.

Address Downtown este o destinație de wellness, cu centrul Technogym ultramodern și centrul spa exclusiv, cu 9 săli de tratament. Oaspeții de afaceri beneficiază de săli de conferințe versatile și facilități de clasă mondială. Proprietatea oferă activități pentru copii la clubul Qix.

Hotelul se află lângă Souk Al Bahar. Punctele de atracție renumite din apropierea hotelului includ renumitul zgârie-nori Burj Khalifa, Fântânile Dubai și The Dubai Mall, cele mai mare centru comercial din lume. Serviciul de transfer cu limuzina este disponibil la cerere.

Facilitati Camere

Cele 220 de camere și suite au acces la internet wireless de mare viteză, TV interactiv cu dispozitiv Apple AirPlay, interfață de divertisment, zonă de dressing cu oglindă iluminată și zonă de relaxare în formă de L. Băile cu marmură sunt dotate cu chiuvetă dublă, cadă și duș cu efect de ploaie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.