Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Curs in strainatate Chineza pachet

Chineza

China - Beijing

Tarif: 600USD/ sapt/ pachet curs+cazare+ transfer+ pensiune completa noape.OFERTA SPECIALA continua
O SAPTAMANA DE CURS GRATUITA LA 5 ACHITATE!

 

Informatii despre scoala:
- Scoala are sediul in Beijing si este acreditata de Biroul din China pentru afaceri si comert- Business and Commerce Bureau of China.
- toti profesorii sunt nativi si au foarte multi ani de experienta (toti profesorii au facut universitatea de limbi straine si/sau educatie si detin in plus certificatul de predare a limbii chineze ca limba straina)
- cursurile de limba chineza in Beijing se desfasoara pe toata perioada anului
- scoala este deschisa in intervalul: 08.00-17.00, de luni pana vineri, cu excceptia sarbatorilor legale. 
- scoala are 12 sali de curs pentru juniori si este pozitionata intr-o minunata cladire rosie, ce imbina stiluri chinezesti traditionale cu cele europene. Cladirea face parte din Orasul Interzis si gradinile Templului Ancestral. Studentii au acces la un colt cu internet (accesul gratuit la cele 2 calculatoare de aici cat si Internet Wifi gratuit in cladirea de cursuri), o zona de relaxare si o cantina care serveste mancare si bauturi la preturi foarte bune. Deasemenea, scoala este foarte aproape de gradini si terenurile de tenis.

Tipuri de cursuri oferite:
Cursurile se desfasoara pe o perioada de minim 1 saptamana - maxim un an si pot fi: 
- cursuri standard - 20 lectii/ saptamana.
Programele cursurilor includ ore de studiu cu profesori nativi, materiale de curs, test de plasare pe nivel, transfer aeroport- cazare- aeroport, cazare cu pensiune completa, program de excursii si activitati extrascolare, supervizare nonstop, iar la final veti obtine un certificat prin care se va atesta nivelul dobandit. Scoala pune la dispozitia cursantilor sali de clasa complet echipate, spatii comune pentru petrecerea timpului liber alaturi de alti cursanti, sali pentru studiu individual.

Varsta minima pentru participare: 
15 ani

Variante de cazare: 
- la rezidenta- puteti opta intre a sta cu o alta persoana sau chiar in camere cu 4 paturi. Cazarea este la 10-15 minute de mers pe jos de scoala si la 5-10 minute de supermarket. Curatenia se face zilnic si se primeste lenjerie de pat. In schimb- studentii sunt rugati sa isi aduca prosoape.