Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Infiintata in 2002, agentia de turism FIDES TRAVEL s-a nascut din firma mama, CENTRUL DE LIMBI STRAINE FIDES, ca urmare a solicitarilor venite de la cursantii proprii de a-si perfectiona cunostintele de limbi straine cu nativi, chiar in tarile in care se vorbesc respectivele limbi.  Link: https://www.fidescentre.ro/
Inceputul l-a constituit colaborarea cu cateva lanturi prestigioase de scoli din strainatate dupa care agentia s-a dezoltat cu repeziciune in sectorul cursurilor in strainatate, in prezent colaborand cu peste 50 de scoli si institutii de invatamant de pe toate continentele care organizeaza cursuri si certificari de limbi straine pentru adulti, tabere si cursuri integrate cu activitati educative si de agrement, pentru copii.

In scurt timp agentia si-a diversificat activitatea in toate directiile specifice unei agentii de turism, colaborand cu importanti turoperatori din tara si din strainatate. In prezent agentia ofera sejururi si circuite in tara si strainatate, croaziere si vacante exotice, transferuri, bilete de avion, asigurari de calatorie, precum si vacante personalizate cu posibilitatea participarii la evenimente culturale si sportive din toata lumea.
Agentia s-a specializat de asemeni in organizarea de evenimente fie private fie pentru companii, asigurand servicii complete: interpretariat, echipament tehnic, catering, transport, decoratiuni, foto si filmari, protectie etc.