Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Curs strainatate Engleza - Londra

Engleza

Marea Britanie - Londra

De la 90GBP/ saptamana

Informatii despre scoala:

- Scoala are sediul in Ealing, in vestul orasului Londra
- este acreditata de British Council si este centrul de testare oficial Cambridge
- toti profesorii sunt nativi si au foarte multi ani de experienta 
- cursurile de limba engleza in Londra se desfasoara pe toata perioada anului
- scoala este deschisa in intervalul: 09.00-18.15, de luni pana vineri, cu excceptia sarbatorilor legale 
- scoala are o mica bucatarie si un spatiu de relaxare, unde cursantii pot servi masa. In zona se gasesc numeroase cafenele, restaurante si bistrouri. Exista o zona cu 3 calculatoare cu internet gratuit puse la dispozitia cursantilor pentru studiu individual, iar de la biblioteca scolii se pot imprumuta carti fara cost suplimentar. 

Tipuri de cursuri oferite:
      Cursurile se desfasoara pe o perioada de minim 1 saptamana - maxim un an si pot fi:
- cursuri standard - 20 lectii/ saptamana
- cursuri de dupa amiaza - 20 lectii /saptamana care se vor desfasura in a doua parte a zilei sau seara
- cursuri intensive - 30 lectii/ saptamana,
- cursuri pregatitoare pentru examenele IELTS, FCE, CAE
- cursuri one-to one ( dumneavoastra cu profesorul). 
      Programele cursurilor includ ore de studiu cu profesori nativi, materiale de curs, test de plasare pe nivel, iar la final veti obtine un certificat prin care se va atesta nivelul dobandit. Scoala pune la dispozitia cursantilor sali de clasa complet echipate, spatii comune pentru petrecerea timpului liber alaturi de alti cursanti, sali pentru studiu individual si o gradina -terasa.

Varsta minima pentru  participare:.
16 ani
 
Variante de cazare:    
- la familie gazda, atent selectionate de scoala, unde  puteti opta sa stati  cu cineva in camera sau singur. Pe aceasta destinatie, tariful de la familiile gazda include demipensiune. Curatenia se face saptamanal, lenjeria este oferita de famile, dar sunteti rugat sa va aduceti prosoape. Familiile gazda sunt la 15-30 minute distanta cu transportul in comun de scoala. 
- in apartamente:  dumneavoastra puteti sa  impartiti cu unul sau mai multi colegi un apartament si aveti optiunea de a locui singur sau cu inca o persoana in camera. Livingul, baia si bucaria sunt la comun. Lenjeriile de pat sunt oferite de scoala, dar prosoapele trebuie sa le aduceti dumneavoastra. In apartamente se face curat o data pe saptamana. Acestea sunt localizate foarte aproape de scoala.