Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Curs in strainatate Franceza

Franceza

Franta - Paris

De la 190EUR/ saptamana


 Informatii despre scoala: - Scoala are sediul in în așa numita zonă Cours Rougemont- adică exact în mijlocul centrului istoric, cultural, artistic și economic din Paris si este acreditata de Rectoratul din Paris, Ministerul Muncii.
- toti profesorii sunt nativi si au foarte multi ani de experienta
- cursurile de limba franceza in Paris se desfasoara pe toata perioada anului
- scoala este deschisa in intervalul: 08.030-17.00, de luni pana vineri, cu excceptia sarbatorilor legale.
- scoala are 8 sali luminoase de curs si este pozitionata pe o strada micuta si linistita dar foarte aproape de magazine, cafenele si terase. Studentii au acces la un colt cu internet (accesul gratuit la cele 4 calculatoare de aici cat si Internet Wifi gratuit in cladirea de cursuri), o zona de relaxare si o mica biblioteca.

Tipuri de cursuri oferite:
Cursurile se desfasoara pe o perioada de minim 1 saptamana - maxim un an si pot fi:
- cursuri standard - 20 lectii/ saptamana
- cursuri intensive - 30 lectii/ saptamana,
- cursuri pregatitoare pentru examenele DELF
- cursuri one-to one ( dumneavoastra cu profesorul).
Programele cursurilor includ ore de studiu cu profesori nativi, materiale de curs, test de plasare pe nivel, iar la final veti obtine un certificat prin care se va atesta nivelul dobandit. Scoala pune la dispozitia cursantilor sali de clasa complet echipate, spatii comune pentru petrecerea timpului liber alaturi de alti cursanti si sali pentru studiu individual.

Varsta minima pentru participare:
18 ani

Variante de cazare:
- la familie gazda, atent selectionate de scoala, unde puteti opta sa stati cu cineva in camera sau singur. Pe aceasta destinatie, puteti opta pentru mic dejun sau demipensiune. Curatenia se face saptamanal, lenjeria este oferita de famile, dar sunteti rugat sa va aduceti prosoape. Familiile gazda sunt la 15-30 minute distanta cu transportul in comun de scoala.
- in apartamente: dumneavoastra puteti sa impartiti cu unul sau mai multi colegi un apartament si aveti optiunea de a locui singur sau cu inca o persoana in camera. Livingul, baia si bucaria sunt la comun. Lenjeriile de pat sunt oferite de scoala, dar prosoapele trebuie sa le aduceti dumneavoastra. In apartamente sunteti rugat sa va ocupati de curatenia de zi cu zi. Acestea sunt localizate la 15-20 minute cu metroul de scoala.
- la hotel: aveti la dispozitie camere de o persoana sau de 2- acestea din urma insa se pot rezerva doar daca calatoriti cate 2. Curatenia se face zilnic, lenjeria de pat cat si prosoapele sunt incluse. Cazarea la hotel este la maxim 5 minute de mers pe jos de scoala si se poate opta pentru mic dejun- contra cost.