Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Curs strainatate Franceza - Maroc

Franceza

Maroc - Rabat

De la 120EUR/ saptamana

Informatii despre scoala:

- scoala are sediul in centrul Rabatului- foarte aproape de statia principala de tren, Medina si chiar de plaja
- toti profesorii sunt nativi si au foarte multi ani de experienta, vorbind mai multe limbi de circulatie internationala
- cursurile de limba araba in Rabat se desfasoara pe toata perioada anului
- scoala este deschisa in intervalul: 08.00-19.00, de luni pana vineri, cu excceptia sarbatorilor legale.
- scoala este intr-o cladire noua si este mobilata modern

Tipuri de cursuri oferite:
Cursurile se desfasoara pe o perioada de minim 1 saptamana - maxim un an si pot fi:
- cursuri standard - 20 lectii/ saptamana
- cursuri intensive - 30 lectii/ saptamana,
- cursuri one-to one ( dumneavoastra cu profesorul).
Programele cursurilor includ ore de studiu cu profesori nativi, materiale de curs, test de plasare pe nivel, iar la final veti obtine un certificat prin care se va atesta nivelul dobandit.

Varsta minima pentru participare:
18 ani (16 ani daca se alege cazarea la familia gazda - cu accept parental)

Variante de cazare:
- la familii gazda, atent selectionate de scoala- veti sta in camere de o persoana si veti avea demipensiune. Curatenia se face saptamanal, lenjeria este oferita de famile, dar sunteti rugat sa va aduceti prosoape. Familiile gazda sunt la 5-30 minute distanta cu transportul in comun de scoala.
- in Riad: puteti alege sa stati singur in camera sau in camera dubla- micul dejun este inclus. E la 25-40 minute de mers cu transportul in comun de scoala. Riad este cladirea traditionala marocana- circulara, cu o gradina in mijloc. Cazarea este intr-un riad din sec. 16, cu mobila traditionala (wireless gratuit).
- in hotel: aveti la dispozitie camere de o persoana sau de 2- acestea din urma insa se pot rezerva doar daca calatoriti cate 2. Curatenia se face zilnic, lenjeria de pat cat si prosoapele sunt incluse. Cazarea la hotel este la 10-15 minute de mers pe jos de scoala si aveti micul dejun inclus (wireless gratuit).