Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Curs strainatate Franceza - Nice

Franceza

Franta - Nice

De la 190EUR/ saptamana

Informatii despre scoala:
- Scoala are sediul in centrului orasului Nice, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja, si este acreditata de Rectoratul din Nice si CSN
- toti profesorii sunt nativi si au foarte multi ani de experienta
- cursurile de limba franceza in Nice se desfasoara pe toata perioada anului
- scoala este deschisa in intervalul: 08.45-16.00, de luni pana vineri, cu excceptia sarbatorilor legale.
- scoala are 5 sali de curs si este pozitionata extrem de central- foarte aproape de magazine, cafenele si terase, plaja sau centrul istoric al orasului. Studentii au acces gratuit la Internet Wifi in cladirea de cursuri), o zona de relaxare si sala pentru studiu individual, disponibila dupa amiaza.

Tipuri de cursuri oferite:
Cursurile se desfasoara pe o perioada de minim 1 saptamana - maxim un an si pot fi:
- cursuri standard - 20 lectii/ saptamana
- cursuri intensive - 30 lectii/ saptamana,
- cursuri pregatitoare pentru examenele DELF
- cursuri one-to one ( dumneavoastra cu profesorul).
Programele cursurilor includ ore de studiu cu profesori nativi, materiale de curs, test de plasare pe nivel, iar la final veti obtine un certificat prin care se va atesta nivelul dobandit. Scoala pune la dispozitia cursantilor sali de clasa complet echipate, spatii comune pentru petrecerea timpului liber alaturi de alti cursanti si sali pentru studiu individual.

Varsta minima pentru participare:
16 ani (exceptie 18 ani pentru cazarea la apartamente).

Variante de cazare:
- la familie gazda, atent selectionate de scoala, unde puteti opta sa stati cu cineva in camera sau singur. Pe aceasta destinatie, micul dejun este inclus. Curatenia se face de familia gazda, lenjeria este oferita de famile, dar sunteti rugat sa va aduceti prosoape. Familiile gazda sunt la 10-30 minute distanta cu transportul in comun de scoala.
- in apartamente standard sau confort: dumneavoastra puteti sa impartiti cu unul sau mai multi colegi un apartament si aveti optiunea de a locui singur sau cu inca o persoana in camera. Livingul, baia si bucaria sunt la comun. Lenjeriile de pat sunt oferite de scoala, dar prosoapele trebuie sa le aduceti dumneavoastra. In apartamente sunteti rugat sa va ocupati de curatenia de zi cu zi. Acestea sunt localizate la 5-20 minute cu metroul de scoala.
- la hotel: aveti la dispozitie camere de o persoana sau de 2- acestea din urma insa se pot rezerva doar daca calatoriti cate 2. Curatenia se face zilnic. Cazarea la hotel este la 10-15 minute de mers pe jos de scoala.