Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Curs strainatate Italiana

Italiana

Italia - Capo Vaticano

De la 95EUR/ curs standard pe saptamana


Informatii despre scoala:
- scoala din Calabria are sediul intr-o magnifica vila italiana cu vedere la mare, inconjurata de o gradina mediteraneeana
- scoala este acreditata de Ministerul Italian al Educatiei
- toti profesorii sunt nativi si au foarte multi ani de experienta, vorbind mai multe limbi de circulatie internationala
- cursurile de limba italiana in Calabria se desfasoara pe toata perioada anului
- scoala este deschisa in intervalul: 09.00-13.30, de luni pana vineri, cu excceptia sarbatorilor legale.
- scoala ofera studentilor un salon pentru studiu individual

Tipuri de cursuri oferite:
Cursurile se desfasoara pe o perioada de minim 1 saptamana - maxim un an si pot fi:
-cursuri part time- 10 lectii/saptamana (pentru orice nivel cu exceptia incepatorilor absoluti)
- cursuri standard - 20 lectii/ saptamana
- cursuri intensive - 30 lectii/ saptamana,
- cursuri one-to one ( dumneavoastra cu profesorul).
Programele cursurilor includ ore de studiu cu profesori nativi, materiale de curs, test de plasare pe nivel, iar la final veti obtine un certificat prin care se va atesta nivelul dobandit. Pe aceasta destinatie- aveti sansa de a urma, pe langa cursul de limba italiana, cursuri de gatit.

Varsta minima pentru participare:
18 ani (16 ani daca se alege cazarea in apartament standard - cu accept parental)

Variante de cazare:
- in apartamente standard: puteti alege fie sa stati singur in camera fie in camere duble. In apartament stau maxim 5 studenti. Livingul, baia si bucaria sunt la comun. Lenjeriile de pat sunt oferite de scoala, dar prosoapele trebuie sa le aduceti dumneavoastra. In apartamente sunteti rugat sa va ocupati de curatenia de zi cu zi. Acestea sunt localizate la 10-15 minute de mers pe jos de scoala.
- in apartamente confort: puteti alege fie sa stati singur in camera fie in camere duble. In apartament stau maxim 3 studenti. Livingul, baia si bucaria sunt la comun. Lenjeriile de pat sunt oferite de scoala, dar prosoapele trebuie sa le aduceti dumneavoastra. In apartamente sunteti rugat sa va ocupati de curatenia de zi cu zi. Acestea sunt localizate la 10-15 minute de mers pe jos de scoala.
- in studio: puteti sta fie singur in studio fie cu o a doua persoana (doar daca va inscrieti impreuna). Lenjeriile de pat sunt oferite de scoala, dar prosoapele trebuie sa le aduceti dumneavoastra. In apartamente sunteti rugat sa va ocupati de curatenia de zi cu zi. Acestea sunt localizate la 5-10 minute de mers pe jos de scoala.